Jul 18, 2012

GuangZhou Day 2 - Canton TV Tower & Gala Dinner

Day 2 @GuangZhou started with nice breakfast at the Hotel. later on sambil tunggu our tour leader Ai yin kita buat o-Group dulu ;) sambil2 tu cam biasa la kan, camwhore session! pagi2 semuanya mood ENJOY!!



Later on heading to the tallest TV Tower in the world.. Canton TV tower! architecture bangunan kat sana semuanya unique & cantik, bandar yang teratur dan bersih.

 kusyuk tgk view kat luar ;) btw thanks to mr.photografer a.k.a en suami saya.. 24jam pegang camera je. mmg sangat dedikasi! hee

 bangunan sekitar canton TV tower. 

Beautiful circle team under Mommy Naa! 1 of 5 buses yang lead by Hanis Haizi :)

asyik isteri2 je yang posing selalu? this time kita kasi can kat para suami lak ;) bergambo sampai lebam! for more pics boleh view kat FB syida k.



 sepesen je lompat semuanya! ;) bukan takat wife je yang happy buat bisnes.. husband pun sama.. awal2 majoriti just follow wife buat bisnes je.. tapi lama2 dorg pun happy & enjoy. selain dari support wifey, dapat dating & honeymoon jugak! besttt ;))

dalam bisnes.. bukannya kita dapat bisnes partner semata.. tapi boleh dapat best friend jugak. dah macam adik beradik rasanya! support each other dalam bisnes dan alhamdulillah dipertemukan jodoh dengan rakan2 yang jujur. i love u all so much lah! =)


 selesai bergambar & lunch kat muslim restaurant masuk plak aktiviti shop till drop ;D kat sini macam2 ada.. souvenirs, baju, accessories, gadgets, toys & etc! dok dalam ni 2-3 jam pun tak cukup rasanya. 

tapi mostly org yang nak beli borong mmg seswai lah. beli borong kat sana pastu balik buat bisnes lak kat Malaysia.. syida beli sket2 utk family dan member je sbb bisnes PB dah cukup best! tak perlu bisnes lain dah ;) i love PB.


onelink international plaza ni ada 7 tingkat semuanya. agak lenguh jugak la nak pusing semua tempat. tapi ku gagahkan jua kaki ni sbb kalau bab2 jalan & shopping kan mmg hobi hehe


malamnya ada Gala Dinner @ Hilton Hotel Guangzhou. super dupper grand! love it to the max! makanan pun best :)

the best part, our mentor CDM Hanis Haizi dijemput sbg speaker pada malam tu. bukan calang2 org boleh berucap kat majlis besar camtu, org2 hebat je akan terpilih. syukur dapat berada bawah pimpinan mentor hebat mcm CDM Hanis & not forgotten CDM Naa jugak, my great mentor. 











tak sia-sia rebut peluang dengan bisnes ni tahun lepas. dengan kecoh nak kawen, nak buat bisnes, nak jual PB, nak honeymoon & nak mcm2 lah ;p tp Alhamdulillah setiap usaha, usaha, usaha & usaha yang kami semua buat membuahkan hasil yang jauh lagi lumayan dari yang diharapkan. :)

ok la.. done with day 2.. esok day 3 plak ;)

Daaa..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...