Nov 6, 2012

MY Dream Car! Dream Comes TRUE!!


Siapa yang pernah baca my  BLOG  entry on Jan 3, 2012?


Cuba tengok dekat items NO. 2 dlm list yg Syida buat? Apa yang Syida letak dlm list tu? 

Ya!! Syida letak "My Dream Car". Gambar kereta BMW 3 series warna BIRU. Bukan setakat letak gambar je, tapi at that time kiteorg rasa terlalu teruja dan memang target utk dapatkan kereta tu dlm tahun 2012 juga. 

SO APA YANG KITAORANG BUAT?

1. Kitaorang pasang IMPIAN / TARGET yang sangat jelas,
2. Kitaorang susuli dengan TINDAKAN! menuju kearah IMPIAN tersebut..

and ALHAMDULILLAH..




After a year plus dlm this business.. FINALLY the dream comes TRUE! :))

Kalau dulu boleh dikatakan ni sekadar impian je.. tapi apa yang Syida percaya dari dulu sampai sekarang.. bila kita USAHA.. INSYAALLAH akan ada HASILNYA! 

Cuma masa.. BILA? kita tak tahu kan.. So yang paling penting.. 
Just keep on doing!! follow the great mentor/ leaders of course!

and  BE CONSISTENT!  buat sampai  JADI 


And last week b4 Raya Haji, ada celebration utk  GLAM*  Achiever kat Batu Caves.. 

Dalam masa yang sama all the business partner under CDM Naa turut sertai Syida and husband raikan kejayaan ni.. Alhamdulillah syukur sangat bila kita sentiasa dikelilingi rakan-rakan yang sangat BEST & SUPPORTIVE! 

Kita semua boleh capai kejayaan dan IMPIAN yang sama mcm kawan-kawan kita capai.. The Most Important are.. 

1. DIMANA kita bermula? dan 

2. BILA kita nak bermula?


With the Beautiful Circles.. Thank you guys for the support!!
tq so muchhhhh! =))

Next will be YOURS! AMIN!

Below is camwhore session with the Beautiful Ladies. Enjoy the pix ya.. Banyak sangat gambar yang ambil haritu.. Ni je yang sempat Syida upload kali ni. The rest nanti Syida upload kat FB k :)



*Dah terbau-bau dah ni leather seat Aien Latifi punye ;))

Miza Hadi, Irda Idris & Fatimah Malek! you guys next ok ;)



Dulu tengok and tumpang bergambar dgn bimmer CDM Naa. Now dah boleh parking sebelah menyebelah! Blue Black ;)

Thank you for the endless support and everything! Appreciated it so much! Not forgotten CDM Hanis & CDM Raz.

And big THANKS for MR HUSBAND for everything! Love YOU!



 Together Everyone Achieve MORE! 

With Premium Beautiful Business
the Dream has comes true.

InsyaAllah more to come!

FREE EUROPE Trip 
and 6 Figures Income.

AMIN! :))

Syida @ CikCida
010-2261683






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...