Feb 7, 2016

BEIJING, Saya Pasti Sampai!

Belum pun lagi menjejakkan kaki ke Osaka, awal-awal Februari 2016 Sahajidah Hai O Marketing (SHOM) dah annouce package Trip yang baru. Ni yang seronoknya berniaga dengan SHOM, syarikat sentiasa menyediakan insentif-insentif hebat untuk para usahawan. Sambil berniaga, dapat untung + Bonus, syarikat tambah lagi dengan percutian percuma 2 hingga 3 kali setahun. Memang seronok sebab melalui peluang perniagaan ni la kami semua dapat melancong ke lebih dari 10 buah negara PERCUMA hanya dalam 4 tahun berniaga. Kalau sebelum ni, setahun sekali pun belum tentu. Kena kumpul 'budget' dulu baru plan untuk melancong.



Kemana pula kita selepas ni. 22hb Mac ni kami semua akan terbang ke Osaka Jepun. Tapi kali ni pakej baru yang company tawarkan untuk para usahawan pun sangat best. Kita akan ke sebuah ibu negara yang hebat. Tempat dimana desnasti-denasti hebat berpusat. Tempat dimana salah satu dari 7 keajaiban dunia boleh kita lihat. Tempat dimana salah sebuah pentakbiran kuasa dunia besar terletak.. Kemana kita kan pergi selepas ini? 

Kita semua akan ke BEIJING! yeah.....

PIN Beijing


Kalau diikutkan ini adalah trip ke 3 untuk kami menjejak kan kaki kami ke tanah besar China. Sebelum ni dah pernah ke GhuanZhou dan Shanghai. Tapi kali ni ke terbang ke bahagian atas negara China ke ke Beijing pula. So kiranya kalau dah sampai ke Beijing ni ibaratnya lengkap la kita menakluk tanah besar China dari selatan sampai ke utara China.

Apa yang best dekat Beijing?


Sebenarnya takde la kisah sangat apa yang best dekat Beijing sebab dah dapat pergi melancong FREE ni pun dah cukup..cukup BEST kot. Manatak nya, ibaratnya kalau melancong bersama SHOM, kita tak bawak satu sen pun dalam poket kita still boleh enjoy dan still hidup dekat tempat yang kita pergi. Kenapa? sebab melancong bersama SHOM, 100% ditaja bermula dari KLIA sampai balik semula ke KLIA. Tiket, Makan, Hotel, tiket masuk ke tempat-tempat lawatan, airport tax semuanya ditaja dan percuma. Yang lagi best, layanan yang diberikan > 5 stars! So kalau bawak duit just untuk bershopping je..



Berbalik pada apa yang best dekat Beijing, serius takda idea apa yang best dekat Beijing sebab tak pernah sampai lagi. Nak tahu apa yang best dekat sana kena la sampai dulu kan, betul tak? Tapi dari cerita-cerita orang yang dah sampai sana dapat bayangkan banyak giler tempat-tempat yang best untuk kita pergi tengok sendiri

Kalau mengikut kefahaman kami, Beijing ni adalah sebuah kota pemusatan budaya dan sejarah China. Banyak giler peninggalan-peninggalan sejarag yang kita boleh tengok dekat Beijing ni, antara yang popular macam, 
  1. Forbidden City
  2. Great Wall of China
  3. Temple of Heaven  
  4. Teananmen Square
  5. Olympic stadium / sites
  6. Panda House (Nak sangat tengok Panda dekat habitat asal kan)

Dan banyak lagi tempat-tempat yang perlu kita kunjungi. Itu bagi mereka yang suka pada budaya dan sejarah. Kalau ikut pengalaman, geng-geng usahawan SHOM ni perkara paling penting masa melancong semestinya SHOPPING! Rasa nya tak perlu risau dengan pengalaman berShopping di Beijing. Segalanya ada di Beijing. Baik dari barang-barang berjenama, sehinggalah ke barang-barang harian semua nya ada di Beijing.



Kalau masa di GhuangZhou dan Shanghai dulu kita dah gelap mata tengok barang-barang yang murah ditawarkan dekat sana, kali ni dekat Beijing confirm penyakit gelap mata berganda-ganda akan kembali menyerang. Kenapa? Sebab kali kita berada di ibu negara China, semua yang ada di negara China ada di Beijing. Malah apa yang kita bakal jumpa ni Beijing lagi hebat sebab pilihan pasti berganda-ganda. Pilih je apa barang yang kita nak, dari kain, barangan berjenama, sutera, barangan elektronik (ni wajib untuk para husband), pear jewellery, barangan kesenian, dan bermacam-macam lagi. Orang cakap kalau ke Beijing wajib untuk beli sutera dari sana sebab kualiti sutera dari sana memang terbaik.



Kalau ikutkan hati sekarang juga nak melopat ke Beijing. Tapi sabar dulu, kita buat satu persatu. Untuk qualify ke Beijing sangat-sangat mudah. Hanya dengan membuat rutian harian kita sebagai seorang usahawan confirm tiket ke Beijing wajib jadi milik kita. Untuk para usahawan PIN, Projek Kunci adalah kunci untuk kita semua qualify ke Beijing. Kita mempunyai tempoh masa yang cukup banyak untuk menyiapkan apa yang perlu disiapkan. Jalan dah ada, cara dah disediakan, yang tinggal hanya sedikit usaha dan semangat untuk berjuang.

Jom ke BEIJING PERCUMA bersama PIN


Pada anda di luar sana, yang nak juga merasa pengalaman melancong ke BEIJING PERCUMA!, atau ingin menjadi seorang usahawan dengan income yang stabil (3, 4, 5 atau 6 anggka) setiap bulan, kami membuka peluang untuk anda untuk sama-sama menyertai 'PIN' dan 'Projek Kunci PIN'. Didalam Projek Kunci PIN ini, anda akan di ajar bagaimana untuk menjadikan perniagaan ini sebagai satu kerjaya yang 'serius' untuk anda.

Objektif utama kami melalui 'Projek Kunci PIN' adalah untuk memastikan setiap usahwan yang kami bantu akan mempunyai pendapatan tetap yang kukuh hanya melalui perniagaan. Tak perlu risau kalau hari ini kita tiada basic pun untuk berniaga kerana semua nya kan disediakan, dari latihan perniagaan (percuma), personal coaching, business tools, group support, dan sebagainya.

Tiada syarat yang ketat untuk anda menyertai kami. Yang penting anda betul-betul serius untuk mencari pendapatan tambahan atau pendapatan utama melalui perniagaan. Hanya serendah RM50.00 ringgit sebagai yuran pendaftaran, anda layak bermula sebagai usahawan bersama-sama PIN dan anda berpeluang untuk mendapat tiket ke BEIJING PERCUMA!. Kami sedia berkongsi pengalaman kami dan membimbing anda menjadi usahawan yang hebat.. InsyaAllah

Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, boleh terus menghubungi kami, 

Azizul - 010.226.1682
Syida - 010.226.1683

InsyaAllah kami bersedia membantu anda yang betul-betul serius untuk menjadi usaawan dan serius untuk menjana pendapatan melalui perniagaan.

BERTEMU KITA DI BEIJING!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...