Jun 10, 2017

Bulan ni Memang Tak Menang Tangan Dengan Sales Premium Beautiful :)

Macam tak percaya pun ada juga, 
Tapi ni memang situasi biasa bila masuk bulan Puasa dan dah dekat-dekat nak Hari Raya

Masa ni memang luar biasa 'Demand' untuk Premium Beautiful ni

Mana taknya.. Masa bulan Puasa tiba-tiba inci jadi lebih pula terutama di bahagiang pinggang, pinggul dan peha..

Aduh memang spoi raya kalau itu yang berlaku pada kita kan

Bayangkan la, baju raya dah siap tempah 3 bulan sebelum raya, tapi masa nak pakai pagi raya dah jadi lain macam baju raya kita

Selera lagi ke nak pakai?

Sebab tu la setiap tahun permintaan Premium Beautiful memang luar biasa melonjak naik kaw kaw. 

Dan memang ada la sebahagian pelanggan kami yang kecewa sebab tak dapat nak beraya dengan korset istimewa ni bila size yang dia nak dah habis disebabkan lambat order

Harap-harap bukan korang la yang hadapi situasi macm tu tahun ni ye.

So kalau nak raya bergaya cantik melentik tahun ni, masih ada masa untuk siap kan satu set 'Premium Beautiful' istimewa untuk anda

Kalau masih blur macam mana 'Premium Beautiful', apa PB boleh bantu anda, cer cuba tengok video khas tentang 'Premium Beautiful' untuk anda


Apa tunggu lagi, Jom dapatkan set penuh Premium Beautiful Korset istimew untuk kita

Serius anda pasti akan berpuas hati

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...