Jun 6, 2017

IFTAR with PIN Masterminds at China tresures Sime Darby


PIN takkan sampai ke tahap ni tanpa mereka and my PIN family.. Alhamdulillah!

dari sorang yang pemalu (pemalu lah sgt) tak reti nak bergaul.. kurang konfiden.. hari PIN dah pun berkembang ke seluruh Malaysia.. dan ke Jakarta, singapore dan insyaAllah soon ke Manila.

im a proud mommy!! siapa tak bangga kan.. bila dapat lahirkan anak2 bisnes yang berjaya. tapi ni bukan bisnes kita sendirian. its a teamwork! bak kata pepatah, teamwork make the dreams work!!

how we do it.. pada syida 1 benda paling penting dalam bisnes ialah.. KOMITMEN! sejauh mana kita boleh bagi komitmen utk bisnes kita.. sejauh tu jugaklah hasil akan dtg. DAN kita bukan bekerja makan gaji ye.. kena tukar mindset 'Bekerja Sendiri'!! matlamat akan terhasil melalui komitmen yang kita boleh bagi..







dan..

FOCUS PADA CARA. BUKAN PADA MASALAH.

dan sbb komitmen kami pada bisnes kami ni lah asbab nya kami berkumpul smlm. it was a great session so far, dari sesi topup sales dekat HQ sampai lah ke IFTAR.

nampak kan.. bermeeting dari HQ sampai lah ke meja makan, membebel tak habis2 syida ni :p bukan bebel kosong ye.. tapi diskas tentang apa permasalahan dan cara nk tingkatkan prestasi our dearly PIN darlings of course!!

sambil diskus kita order dlu.. tu dia list ordered.. idok tahu laa boleh abes ke tidak pada awalnya.. tapi alhamdulillah.. mcm mana komitednya kami bekerja.. gitulah komited nya kami menghabiskan dimsum yang terhidang. jgn risau sbb dimsum kat sini HALAL. dan freshly made upon order. mmg mabeles!






haa nampak kan keterujaan kat atas tu ;) masuk je azan. selesailah sesi diskusi, insyaAllah kami dekat PIN sentiasa akan bagi yang terbaik utk our beloved partners. selagi mana u olz nak berniaga.. kami akan pastikan semuanya akan berjaya insyaAllah!!





i love u guys! moga ukhwah yang terbina makin erat dan sama2 kita jayakan our PIN team. greatest networking group ever!! muachhhh!

tqsm ladies!! tq for being there last nite!


last but not least..

Success is not Final
failure is not Fatal
it is the courage to continue that counts.


LOVE,
CikCIda 💌

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...