Sep 18, 2017

D'chempaka Janda Baik!

Lama sungguh tak bersiaran diblog kesayangan hamba ni..

Hai and assalam all 😍

Masa balik dari beraya haji kat temerloh haritu.. My bil ajak stay dekat resort kawan dia.. Which is.. Private resort..

So dengan last minute preparation.. Sampailah kami kesana. Alang2 nk balik kl.. Singgah terus.. Senang.. Sbb 1 jalan je..

Sampai je sana.. Terpegun sekejap. Maklumlaaa hehe mami ni rakyat marhaen je.. Tgk rumah org yang besooo n lawa sgt ni.. Rasa kagum sekejap..

Lengkap as a weekend house.. Ada kolam ikan. Ada sungai.. Ada 7 bilik..  Ada buai.. Gelongsor.. Reban ayam.. Dan tempat bbq jgk.



Amad dgn afeeya.. Kemain seronok. Maklumla rumah besar.. Blh keliling sambil lari2 takda langgar dinding.. 😁 yang mami daddy pula.. Sebok main air sungai.. Best okk.. Rasa mcm lamanyaaaaa x main air sungai.. Hehe



Lupa nak cerita.. Bukan kami anak beranak je.. Fil utk join sama. Kira mcm family day la kan. Len kali blh plan utk dtg dgn umi abah pula..

Best bila bercuti bawak anak2.. Even 1 malam pun cukup bermakna. Tgk anak2 happy.. Dah cukup dah utk mami daddy. Tapi time ni amad mmg payah sgt nk ajak bergambar. Sbb riuhhh gi berlari anak sana sini..

InsyaAllah habis package korea ni.. Kita g uss plak. Atau kalau nk dekat sket. Legoland pun ok amad kan hehe.. 


Mami daddy syggg amad afeeya banyak2!

Doakan mami daddy capai target bulan ni ye. 😘


Loves,

Cikcida

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...