Oct 10, 2017

Pre-Birthday Lunch at BLVD

Assalamualaikum & salam sejahtera =)

Pagi2 lagi kami ke bangi getaway semalam untuk business discussion. And later on en suami ajak lunch.. Mami follow je memandangkan perut pun dah berkeroncong. Tapi yang peliknya apsal la dia tuju arah ke KL. Bila ditanya.. Katanya nak bawak gi celebrate birthday.. Alolo so sweet.. Belum pun 10hb tau..


Rupanya nak bawak mami ke BLVD di Naza Tower. Ni our 1st time datang sini. Sebelum ni asyik tak berkesempatan je. Kebetulan dah lepas waktu lunch so takda orang sangat. Tu memang masa Kiteorang lunch. Maklumla en suami tak suka bersesak.

kalau tahu nak bawak mami celebrate birthday.. boleh la pakai baju lawo sket. dah la muka tak make up, maklumla demam hihi haishhhh saje je tau!



Mami ordered salmon dengan clamps and he ordered pan chicken. (BLD specialty)




Later after that.. Dah makan dah kenyang.. Kami borak2.. Sebab memang kebetulan tengah tunggu kawan. Beriye la dok cerita.. Best laaa duduk2 melayan angin petang kat situ.. Sambil dok borak and main fon.. Tup2... Ehhhhh ada orang nyanyi laaa...




Datang la sfaff dorg bawak kek... Alololo so unexpected la syg.. Ingat kan en suami ni tak pandai nak surprise2 😁



Dah tua2 ni rasa maluuu nak tiup2 kek..hihi but i appreciate it alot tau sayang! Sbb put an effort nak surprise kan bini dia ni.. 😍




Katanya siap booked the whole restaurant. Maklumla mmg kosong and lengang kan. Hehe yela2.. Tq B!!


Alhamdulillah.. For Another Amazing year with u syg.. and insyaAllah more years to come! Amin

And alhamdulillah.. Cukup la awk dah buat macam2 utk saya. Saya tak perlu yang lain dah. Saya doakan awk sentiasa ada dgn saya tau. Love u so much!


Saya doakan Allah tetapkan hati kita utk sama2 care and love each other. Sampai syurga. 😘

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...