Apr 20, 2015

Shine Bright Like a Diamond


"Shine bright like a Diamond"
Setiap tahun antara acara yang memang sentiasa Syida tunggu-tunggu adalah tak lain dan tak bukan....
"Diamond Night" 
Apa yang best sangat dengan Diamond Night? Selain dinner 5 star yang diesediakan oleh syarikat, Diamond Night ni adalah salah satu platform dan majlis yang sanggat berprestige dan gilang-gemilang yang disediakan oleh syarikat Sahajidah Hai-O Marketing bagi meraikan usahawan-usahawan cemerlang yang berjaya mencapai pangkat Double Diamond Manager, Diamond Sales Manager dan juga penerima anugerah 'Tabung Kereta' bagi tahun 2015 
Lagi best bila tahun ni Syida dapat meraikan 4 Diamonds dari group Syida PIN family, seorang penerima Double Diamond dengan sales min RM720,000 dan 3 penerima anugerah Diamond Sales Manager dengan jumlah sales RM180,000.. Fuhh memang hebatkan bila boleh buat sales sebanyak tu.
Kali ni, majlis Diamond Night diadakan di Setia City Convention Centre Shah Alam memang best sebab tempat yang sangat cantik dan dekat dengan rumah Syida..haha
Ok la tak nak berceloteh panjang, jom kita tengok kemeriahan dan keseronokan sepanjang majlis 'Diamond Night' ni berlangsung :)





Majlis bermula sekitar jam 7 petang, tapi Syida dah sampai sekitar jam 6 petang sebab dah tak sabar nak meraikan rakan-rakang kongsi yang akan menerima award malam ni.

Sebab masa masih awal lagi, ni peluang untuk kita bergambar sakan kan..hehe.. jom posing :)




Suka dengan keadaan sekeliling Setia City Convention Centre. Cantik untuk bergambar



Bersama rakan-rakan PIN yang sampai awal.. untung sampai awal ni boleh bergambar puas-puas

Cepat-cepat bergambar dengan En Zul sebelum dia sibuk ambik gambar orang lain sekejap lagi





Kami Ratu Premium Beautiful. Nak badan cantik macam kami? jom pakai Premium Beautiful





Memang BEST giler nak melaram cantik-cantik dengan Premium Beautiful. Pakai je Premium Beautiful, apa-apa dress mesti akan nampak cantik dan terletak elok di badan kita



Kira-kira jam 7.30, pintu dewan dibuka dan VIP mula sampai



Alhamdulillah tahun ni PIN Family tapau 4 meja penuh.. Seronok bila rakan-rakan kongsi dapat bersama-sama dalam majlis ni.


Time majlis ni la kita boleh sama-sama merapatkan lagi ukhwah dan siratulahim sesama PIN Family

Terima kasih tak terhingga kepada mentor kami CDM Azlan Deraman yang sentiasa pengang tangan kami dan kumpulan PIN untuk terus berjaya.

#KamiProtegeCDMAzlanDeraman



Besyukur dipertemukan dengan seorang mentor yang sangat humble dan tak pernah nak berkira dalam berkongsi ilmu kejayaan.



Team kami yang memang happening giler dan tak boleh nampak kamera..hehe..

We are PIN Family

#ProfessionalIntelligentNetwork




Now tiba masa untuk pengganugerahan Double Diamond Manager.. 

Siapa sangka hanya dengan Premium Beautiful, Impian boleh menjadi kenyataan.. Mereka-mereka inilah adalah bukti kejayaan yang boleh dinikmati oleh semua..


Tahniah kepada DDM Wirdanis, business partner, adik, dan cousin yang sentiasa bersama sejak dari mula sehingga ke hari ini. Rasa sanggat bangga bila boleh bantu rakan kongsi untuk berjaya. Lagi rasa happy bila rakan kongsi kita dikalangan keluarga kita sendiri.. syukur alhamdulillah


Anggun mek Danis weiii dengan persalinan dari Cosry

Masing-masing memang tak pernah kenal erti penat bergambor..hehe



Now masa untuk pengganugerahan Diamond Sales Manager

Alhamdulillah tahun ni PIN melahirkan 3 Diamond Sales Manager. Tahniah kepada, Irda, Ieda dan Yati diatas kejayaan sebagai Diamond Sales Manager




Memang gorgeous semua malam ni.. Cantik sangat Irda dan Ieda malam ni 




Tahniah Che Nor Rasyida diatasa kejayaan sebagai Diamond Sales Manager. Syida personally kagum dengan semangat dan usaha yang ditunjukkan oleh Ieda. hebat bila sentiasa meletakkan alasan ketepi. Yang penting Ieda tahu dan jelas apa yang ingin dicapai dalam business ni




Tahniah kepada DSM Irda. Hubungan kami bukan setakat sebagi rakan kongsi. Irda dah macam kakak kepada Syida dan sentiasa ada bersama dengan Syida dan PIN sejak dari mula lagi. Tak pernah kenal erti putus asa. Business ni sentiasa menjadi pembakar semangat untuk terus berjaya dan mencapai impian. Syida tak sangka dari strenger, now kita boleh serapat ini. Gembira dengan kejayaan Irda. 





Dan tak lupa kepada DSM Yati yang Syida anggap seperti adik Syida. Walaupun tengah berbadan dua, bukan satu alasan untuk menangguhkan kejayaan. Kagum dengan semangat Yati walaupun masih muda tapi Yati jelas dengan apa yang mahu dicapai dalam business ini. InsyaAllah banyak lagi yang bakal dicapai dan beruntung sangat bila kita gunakan masa muda kita untuk membina kejayaan. 

Dalam sedar tak sedar, dah 4 tahun Syida bersama dengan business ini dan macam tak percaya bila sekarang Syida ada team Syida sendiri yang merupakan amanah untuk Syida pikul. 

Bermula dengan sorang-sorang dahulu, kini PIN dan berkembang keseluruh Malaysia. Syukur dipertemukan dengan Business ni, mentor yang sentiasa membinmbing dan juga rakan-rakan kongsi PIN yang sanggat BEST, Happening dan Hebat.. Syukur Syukur dan Syukur...



Kami usahawan Premium Beautiful

Bertemu kita lagi di Puncak Kejayaan..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...