May 5, 2019

First NEO with PIN Empire

Alhamdulilah.. first gathering cum Orientation for PIN empire members went well. balik je dari training sabtu lepas semuanya laju meroket. ILmu basic dah dapat, explore sistem, tahu sikit sebanyak pasal syarikat dan produk.

Dan semestinya dapat suntikan semangat dari otai2 yang hebat team CSA, top ranking no 1 NCM di Cuckoo :)


Ni Baru kelas pengenalan, so ramai masih lagi malu segan hehe maklumla first class kan. nak nyanyi pun tak keluar suara lagi.. tapi insyaAllah dah dapat adapt 1 per 1 budaya dan cara di Cuckoo :)

Selain dari basic knowledge, ada celebration untuk agents yang capai target bulan Arpil lepas.. congrats!! this is just the beginning.. jom meroket lagi leju lepas ni.. ini muka2 yang complete 10 unit pertama dan capai first month bonus RM3750 - RM4000.

Mungkin pencapaian biasa2 buat orang lain.. tapi ianya pencapaian besar buat kami.. yang mana baru sahaja bermula, first month achievement, sebagai orang yang baru merangkak di tempat baru.. dan bulan ni lagi ramai dah mula dapat rentak dan more to come insyaAllah :) 




TQSM to dearest mentor.. sebelum ni merupakan strangers yang Allah hadirkan dalam hidup kami dalam sekelip mata, dan harini sangat banyak bantu dan tolak kami kedepan.




Tqsm NM kak Amy, sifu Zarir, dan tak lupa NM Rizal dan Top 1 Ranking NCM Sheikh for the supports! appreciate it so much!! sanggup luang masa untuk team kami yang baru nak merangkak =)


Kami akan follow jejak langkah sifu2 semua kat sini.. doakan kejayaan kami.



And.. the touching moment begin :')

macam2 yang kami lalu bersama2.. dan harini masih lagi bersama disini.. masih lagi percayakan mami dan Paksu.

I really miss those success moments.. and insyaAllah kita create more success stories here :) at #usahawanCuckoo

I'm not telling you its going to be easy, but insyaAllah its going to be WORTH IT!




There are no secrets to success, it is the result of preparation, hardwork and learning from failure!!

Let's us!! let's PIN Empire!! let's make it done :)


#cuckoobeyondstandard

Loves,
CIkcida :)

No comments:

ContactMe