May 4, 2019

Lojik TAKKKK???

Lojik tak untuk capai Time and Money freedom dalam 5 tahun?
5 tahun adalah masa yang singkat sebenarnya.. tapi sangat lojik untuk kita capai di platform cuckoo. :)

Cida tak kata cuckoo je yang paling best, banyak lagi bisnes yang best kat luar sana.

TAPI..

Bergelar usahawan Cuckoo kita ada peluang untuk dapat Pasif Income, yang mana kita akan dibayar sehingga 5 tahun lamanya.. dan compounding!!

dibayar sampai bila? walaupun Group tak buat sales baru, kita akan dibayar setiap bulan selagi customer masih guna pakai produk kita sehingga 5 tahun dan mungkin lebih... :)



So sangat lah lojik untuk kita sebagai usahawan Cuckoo boleh beli impian dalam masa 5 tahun sahaja. Tapi kalau cepat sangat, kurang dari 1 tahun tu sah2 la tak lojik okei :P takkan la sekelip mata je nak berjaya. setiap kejayaan perlu masa, tenaga dan of course kita kena komited dan jadi kuda lumba dalam masa kita nak siapkan impian kita.

Bagi masa untuk betul2 buat.. betul2 focus! 3-5 tahun insyaAllah boleh siap :)  


Kenapa cida share gambar2 ni? ini adalah rumah impian cida dan suami... ini adalah view kami setiap hari. laluan utama kami nak keluar kerja. rumah mewah dalam taman di pinggir kota. 

Setiap kali lalu.. mesti mata melirik dekat tasik.. taman.. rumah2 kediaman.. sejuk dan damai je rasa.. pernah dok borak dengan en suami. 

'B.. kita nak dok sini ke ke Bukit Jelutong?' hihi
En suami kata 'b suka je dedua :D'
Kadang dialog ni kami ulang berkali2.. Mmg suka sangat dengan suasana dia. Kami suami isteri memang jenis yang suka berimpian dan berdiskusi dalam kereta.. kadang sampai boleh gaduh hahaha 


Dan.. bila cida dapat tahu yang rumah TOP leader kami di Cuckoo pun kat sini. yang mana beliau capai impian pada umur 34 tahun selepas 5 tahun dalam bisnes. dan dia ada lebih dari 10 rumah di klang valley. fuhh!! salute NCO Baman :) such an inspiration.. insyaAllah kami pula next!



Kenapa semua ni lojik di Cuckoo? apa beza dengan bisnes lain kat luar sana..

Sales di Cuckoo dijana oleh customer/agent/company yang pakai produk keperluan setiap bulan. Selagi mereka dan keluarga masih minum, bernafas dan guna produk cuckoo selagi itulah kita akan dibayar :)

Pilihan terletak ditangan masing2.. kita berhak memilih.. nak kerja berpenat sampai bila2 atau pun work smart. pulun berniaga 3 ke 5 tahun and live the dreams!!


So lojik ke lojik sangat? sangat lojik!! cuckoo ialah syarikat yang offers Home Appliances with high technology, modern, and unique. dia ada sistem pembayaran mudah untuk semua golongan. 

Semua orang mampu miliki. cuckoo ada lebih 300 jenis produk hebat di Korea, dan 5 produk hebat telah pun masuk Malaysia secara berperingkat. dan soon lagi banyak produk2 hebat akan menyusul.. 


So just imagine.. berapa banyak produk yang kita boleh suplly dalam 1 rumah? :)



Dan.. selain dari 5 produk hebat tadi.. ada 1 produk yang ramai orang tak tahu.. apa tu? 



'PELAN PEMASARAN UNTUK AGENT CUCKOO'


Yes!! pelan pemasaran Cuckoo adalah salah 1 produk hebat di Cuckoo!! orang biasa2 pun boleh capai impian disini, orang biasa2 boleh jadi hebat. anda CONFIRM boleh!!


insyaAllah cida memang berlapang dada sangat kalini nak share peluang hebat ni dengan orang2 yang berimpian sama macam cida..


Jom sama2!! :)

Loves,
Cikcida

No comments:

ContactMe