Bio Ever Plus

BIO EVER PLUS: RAHSIA PENGUNDURAN USIA

Proses penuaan adalah tindakbalas semulajadi tubuh badan kita seiring dengan peningkatan usia kita. Tahap kecekapan sistem didalam tubuhbadan kita akan mula menurun kesan dari pelbagai faktor antaranya ketidakseimbanagn hormon, kekurangan tenaga serta pecemaran disekeliling kita.


Tahukah anda, Kita mampu melambatkan proses penuaan dan menjadikan tubuh badan kita 10 tahun lebih muda dari usia kita?

"Masyarakat Jepun di Okinawa diiktiraf sebagai masyarakat yang mempunyai jangka hayat yang paling panjang di dunia!"

Apa Rahsia mereka dan bagaimana caranya?

Pelbagai kajian telah dilakukan bagi mencari cara dan kaedah untuk melambatkan proses penuaan dari berlaku. Hasil dari kajian penyelidikan yang berterusan ini telah berjaya menemukan formula untuk menstabilkan tindakbalas hormon badan dan dalam masa yang sama dapat melambatkan proses penuaan.

Istimewanya, kini hasil kajian tersebuat telah diaplikasian dan dimasukkan kedalam produk,

"BIO EVER PLUS"

Bio Ever Plus adalah krim kecantikan dan kesihatan yang dicipta untuk menstabilkan tindak balas hormon di dalam badan melalui tindakbalas semulajadi dan selamat.

Bio Ever Plus menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif Bersaiz nano seperti Pegaga (Centella Asiatica), Wild Yam (Dioscorea Villosa),  JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU) dan Kacang Soya (Glycine Soja) secara terus ke dalam darah melalui penggunaan luaran pada kulit. 

Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan. Pegaga menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen. Wild Yam dan Kacang Soya pula mengandungi rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktiviti hormon badan.


Fungsi utama Bio Ever Plus

1. Menyihatkan tubuh badan
2. Melanjutkan keremajaan
3. Melancarkan sistem peredaran darah
4. Membantu proses detoksifikasi
5. Membantu melegakan masalah badan dan kulit yang timbul akibat hormon yang tidak seimbang
6. Membentuk susuk badan yang seksi dan menawan

Tindakbals Bio Ever Plus terhadap badan kita

Kacang soya dalam Bio Ever Plus mengandungi zat-zat semula jadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita yang amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan. 


Diosgenin yang terdapat dalam Bio Ever Plus pula dapat mengaktifkan hormon-hormon badan seperti progesteron, testosteron, kortisol dan sebagainya. Hormon-hormon ini dapat menyelaraskan sistem badan termasuklah fungsi metabolisme dan sistem saraf, di samping melambatkan penuaan organ-organ badan dan memelihara fungsi fisiologi badan. 

Selain itu, rumusan yang terkandung dalam Wild Yam (Dioscorea Villosa) dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain dan membolehkan kelenjar-kelenjar ini berfungsi secara lancar, seterusnya menggalakkan sistem hormon berfungsi dengan baik dan memperoleh badan yang sihat.


DIRUMUS KHAS DENGAN, 
——————————
1. KACANG SOYA LIAR (GLYCINE SOJA)
2. PEGAGA (CANTELLA ASIATICA)
3. WILD YAM (DISCOREA VILLAS)
4. JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU)

TURUT DIPERKAYA DENGAN
—————————————
1. VITAMIN B3
2. VITAMIN E
3. EKSTRAK POKOK CANDEIA BRAZIL
4. KOLAGEN BOLEH LARUT

KACANG SOYA LIAR (GLYCINE SOJA)
 • Komponen aktif, Isoflavones boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip aktiviti estrogen
 • Menggalakkan sinless elastin dan kolagen
 • Menggalakkan pencerahan dan pelembapan kulit
 • Kaya Vitamin E (antioksida)
JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU)
 • Pertama di pasaran - (CHOU-MEI-SOU dalam formula topikal)
 • Tumbuh subur di Yonaguni, Okinawa
 • Persekitaran istimewa - terdedah kepada bayu laut semula jadi & cahaya matahari yang terik
 • Kaya dengan khasiat terutamanya rutin, asid klorogenik dan polifenol
 • Amalan tradisi penduduk Okinawa makan CHOU-MEI-SOU untuk memanjangkan usia. Mereka percaya CHOU-MEI-SOU mempunyai khasiat untuk mengekalkan kesihatan sekaligus memanjangkan usia. 
PEGAGA (CANTELLA ASIATICA)
 • Digunakan secara tradisional untuk merawat penyakit kulit dan luka
 • menggalakkan penghasilan Kolagen

WILD YAM (DISCOREA VILLAS)
 • Komponen aktif, Diosgenin bleh bertukar menjadi phytohormon dengan keaktifan progesteron
 • menyeimbang hormon, melegakan masalah wanita seperti sakit haid, perubahan mood, dan ketidakseimbanagan akibat haid

EKSTRAK POKOK CANDEIA BRAZIL
 • Pemutih kulit yang berkesan, selamat dan semulajadi
 • mengurangkan pigmentasi
 • Terbukti tidak merengsakan kulit
VITAMIN B3
 • Mengurangkan garis halus dan kedutan
 • Menjadikan kulit lembut
 • Mengecilkan pori pada wajah
VITAMIN E
 • Antioksida yang kuat
 • Menggalakkan penyembuhan luka
 • Melembabkan kulit
 • Melegakan dan Anti Radang

Tahap penyerapan Bio Ever Plus

Masa penyerapan adalah kira-kira 2-3 minit bagi selepas haid berhenti sehingga 7 hari sebelum bermulanya haid yang seterusnya. Selepas ini, masa penyerapan akan dipercepatkan di mana ia hanya memerlukan 15 saat. 


Tahap penyerapan yang lebih cepat ini menunjukkan badan manusia mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke setiap kelenjar endokrin. Biasanya, Bio Ever Nano  Plus diserap dengan lebih cepat dalam tempoh 7 hari sebelum bermulanya haid.

Cara penggunaan Bio Ever Plus?

>> PERINGKAT AWAL

Cuba pada kulit dengan kuantiti yang sedikit, perhatikan sama ada berlakunya keadaan alergi. Sekiranya tiada, anda dicadangkan untuk menghabiskan sebotol dalam masa 6 hari. Untuk mendapatkan kesan yang optimum dalam masa yang singkat. Namun sekiranya berlaku alergi, anda dinasihatkan untuk menggunakannya pada waktu pagi dan malam. Anda juga diingatkan untuk meminum air yang banyak, banyak bersenam dan mendapat rehat yang cukup.


>> TEMPOH PENJAGAAN

Ia bergantung pada keadaan individu sama ada untuk meningkatkan atau mengurangkan penggunaan Bio Ever Plus. Anda dicadangkan untuk menggunakannya setiap hari pada waktu pagi dan malam. Ia sesuai untuk kegunaan jangka panjang dan tidak akan menyebabkan ketidakselesaan


>> TEKNIK SAPUAN BIO EVER PLUS

Sapu dan urut pada bahagian-bahagian yang tertentu sehingga diserap sepenuhnya ke dalam kulit (rujuk gambar dibawah)


Kebaikkan Bio Ever Plus
 • Bio Ever Plus Kaya dengan antioksidan dan anti-penuaan.
 • Kaya dengan diosgenin yang boleh mengaktifkan hormon, membantu menggalakkan kadar metabolisme dan menyelaraskan sistem saraf.
 • Memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain. 
 • Meningkatkan daya stamina dan tenaga.
____________________________________________________

** BERMINAT MENCUBA BIO EVER PLUS? atau Anda ada sebarang pertanyaan tentang BIO EVER PLUS?

Hubungi Syida sekarang dan Syida akan membantu menyelesaikan masalah anda dan akan membantu anda mendapatkan Bio Ever Plus dengan SEGERA pada harga ISTIMEWA!

HOTLINE: 010 226.1683


____________________________________________________
Mengapakah kesan Bio Ever Plus lebih baik daripada ubat-ubatan lain sedangkan ia hanya disapu pada kulit? Adakah ia ubat?

Bio Ever Plus bukan ubat dan ia tidak mengandungi sebarang unsur ubat-ubatan. Ia menggunakan teknologi penyerapan di mana aloe vera digunakan untuk melembutkan keratin dan membuka liang-liang roma. 

Minyak kacang soya iaitu liposom yang mengandungi unsur-unsur diosgenin akan dihantar ke bahagian kulit diikuti dengan kitaran mikrovaskular yang akan menyelaraskan fungsi-fungsi badan. Maka, penggunaan Bio Ever Plus membawa kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.

Adakah Bio Ever Plus merupakan ubat?

Tidak. Kandungan utama Bio Ever Plus ialah kacang soya dan wild yam (Dioscorea Villosa) serta Vitamin E, pegaga (Centella Asiatica) dan aloe vera di mana kesemuanya terdiri daripada komponen makanan. 

Dioscorea Villosa ialah herba tradisional bergred tinggi yang boleh diaplikasi secara luaran. Bio Ever Plus yang dihasilkan dengan menggunakan rumusan aktif melalui teknologi tinggi ini memudahkan penggunaannya. Selain itu, ia merupakan produk penjagaan kulit yang dapat menyelaraskan fungsi fisiologi badan, namun ia bukanlah ubat.


Adakah Bio~Ever Nano Cream harus digunakan secara berterusan? Sekiranya penggunaan dihentikan, adakah ia akan mengakibatkan keadaan kulit dan fungsi badan menjadi lebih teruk?

Bio Ever Plus kaya dengan hormon semula jadi yang bersifat tumbuh-tumbuhan. Bagi mereka yang mengalami masalah ketidak seimbangan hormon, proses penuaan akan berlaku dengan cepat. 

Penggunaan Bio Ever Plus dapat membantu menyelaraskan sistem endokrin badan, mencegah dan melambatkan proses penuaan. Penuaan merupakan satu proses yang berlaku bersama-sama dengan usia kita. 

Berikutan dengan peningkatan usia, proses penuaan berlaku dengan lebih cepat menyebabkan fungsi badan semakin lemah. Oleh itu, penggunaan Bio Ever Plus secara berterusan dapat memulihkan fungsi badan secara perlahan-lahan dan memelihara badan supaya berada dalam keadaan yang paling optimal.

Adakah penggunaan Bio Ever Plus akan menyebabkan badan terlalu bergantung kepada produk?

Tidak. Bio Ever Plus tidak akan menggantikan fungsi dalam sistem endokrin dan organ-organ badan. Ia menjaga keseimbangan kelenjar endokrin, membenarkan kelenjar dan organ badan mempunyai hormon yang mencukupi dan seterusnya memulihkan kesihatan badan seseorang. 

Fungsi Bio Ever Plus ialah menjaga kesihatan organ-organ badan, maka ia tidak akan menyebabkan masalah kebergantungan terhadap produk.

Bolehkah Bio Ever Plus digunakan semasa kedatangan haid?

Boleh. Digalakkan untuk teruskan penggunaannya walaupun berlakunya ketidakselesaan. Bio Ever Plus juga sesuai digunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopaus.


Adakah penggunaan Bio Ever Plus akan mengakibatkan haid datang awal atau tertunda?
 
Progesteron yang semula jadi akan menyelaras keadaan fisiologi badan kembali kepada normal. Dalam penyelarasan hormon pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan mengalami perubahan disebabkan oleh keseimbangan hormon bagi setiap individu adalah berbeza, namun ia akan kembali normal selepas itu.

Adakah ibu yang sedang menyusu sesuai menggunakan Bio Ever Plus?

Para ibu yang sedang menyusu tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream kerana Dioscorea Villosa akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Ini akan menyebabkan gangguan dalam sistem pencernaan kerana sistem pencernaan bayi masih belum sempurna.

Sekiranya wujud masalah seperti gatal, kemerahan, sakit kepala, kentut, lecet dan lain-lain simptom yang tidak menyenangkan, adakah ia alergi atau kesan sampingan?

Segala simptom-simptom yang timbul selepas penggunaan Bio Ever Plus bukanlah alergi ataupun kesan sampingan. Ia merupakan reaksi yang timbul semasa proses detoksifikasi badan manusia dijalankan. 

Gunakannya secara berterusan. Segala simptom yang tidak menyenangkan akan hilang selepas proses penyelarasan badan dijalankan (berdasarkan fizikal seseorang, kira-kira 7 hari – satu bulan).

Bolehkah Bio Ever Plus digunakan oleh kaum lelaki?

Boleh. Dioscorea Villosa dalam Bio Ever Plus merupakan ubat tradisional bergred tinggi yang sesuai digunakan oleh kedua-dua kaum lelaki dan wanita. Ia dapat ditukar kepada hormon lelaki iaitu hormon testosteron
Dioscorea Villosa bukan sahaja dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal dan testis malah dapat meningkatkan fungsi fisiologi badan, membolehkan kaum lelaki mempunyai badan yang lebih kuat.

Lagi tentang 'Bio Ever Plus' untuk Lelaki

TESTIMONI BIO EVER PLUS:

Testimoni 1:  Anis Nordin (Kelantan)____________________________________________________

HUBUNGI SYIDA SEKARANG UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU INGIN MENDAPATKAN KHIDMAT NASIHAT PERCUMA!

HOTLINE: 010.226.1683 | 010.226.1682


UNTUK PEMBELIAN SEGERA, CLIK DIBAWAH INI

No comments:

ContactMe